Skip to main content

Reply to this post | Go Back
View Post [edit]

Poster: rudolphmataslibrary Date: May 20, 2011 7:09am
Forum: forums Subject: Uploading a 2.58gb ISO movie image with Internet Explorer... did I do this right?

Good morning,

I uploaded a video (WallaceTomlinsonInterviewingRobertHeath_March51986) overnight using the FTP/Internet Explorer method. My window for Internet->items-uploads.archive.org->WallaceTomlinsonInterviewingRobertHeath_March51986 shows my ISO disc image, but when I click the link to check in I get a message saying there are no FTP files int he directory. There is also no "CLICK HERE TO CHECK IN" htm file in my directory.

Did I do something wrong?

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Jeff Kaplan Date: May 20, 2011 9:40am
Forum: forums Subject: Re: Uploading a 2.58gb ISO movie image with Internet Explorer... did I do this right?

is this to be in your texts collection or Community Video?

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Jeff Kaplan Date: May 20, 2011 9:41am
Forum: forums Subject: Re: Uploading a 2.58gb ISO movie image with Internet Explorer... did I do this right?

if you had gone to the url for the item: http://www.archive.org/details/WallaceTomlinsonInterviewingRobertHeath_March51986 you would have seen that it still needed to be checked in. i did that. if you need the item moved somewhere please let me know.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: rudolphmataslibrary Date: May 20, 2011 10:04am
Forum: forums Subject: Re: Uploading a 2.58gb ISO movie image with Internet Explorer... did I do this right?

Jeff,

You're the man. Thanks a million for helping me out so much.

This video will reside in community videos. It is not part of the Charity Hospital Reports collection.

Thanks again!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Jeff Kaplan Date: May 20, 2011 10:13am
Forum: forums Subject: Re: Uploading a 2.58gb ISO movie image with Internet Explorer... did I do this right?

ok. it is deriving now.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: rudolphmataslibrary Date: May 20, 2011 8:18am
Forum: forums Subject: Re: Uploading a 2.58gb ISO movie image with Internet Explorer... did I do this right?

If it helps at all, here's a screen shot that shows the ISO image file is apparently in the folder.

Attachment: Internet_Archive_screen_shot.jpg